Hirdetés
Archivum

A Schio kiütötte a Reyer Veneziát:

:

Hirdetés

Vasárnap este a második fordulójával folytatódott az olasz középszakasz, a Round of Challenges. A Famila Schio 38 ponttal verte a Reyer Veneziát.

Mindkét csapat extra nemzetközi kupameccset játszott a héten. A velenceiek emlékezetes körülmények között jutottak tovább a Mersin ellen az EK-ban, míg a Schio megszorongatta a Kurszkot az EL-negyeddöntõben. A beharangozók azt a kérdést feszegették, hogy melyik csapat tud jobban regenerálódni és koncentrálni. A válasz hamar megérkezett, a Schio a félidõben 44-26-ra vezetett és végül 80-42-es sikert arattak a velenceiek felett. Cecilia Zandalasini 18 pontot ért el, míg Isabelle Yacoubou 15 ponttal és 15 lepattanóval dupla-duplával zárt.

Nézzük a további eredményeket. A Ragusa 21 ponttal, 70-49-re múlta felül DIKE Napoli-t. Dearica Hamby 19 ponttal és 14 lepattanóval dupla-duplát ért el a magabiztos siker alkalmával. A Fila San Martino 71-62-re verte a címvédõ Luccát. Hiába Binta Drammeh 17 pontja, a végjátékot elrontotta a Lucca. A gyõztes gárdából Megan Mahoney 23 pontját kell kiemelni. A Torino a Broni otthonában aratott gyõzelmet, míg a Vigarano a Battipagliát verte 79-70-re.

Eredmények
Meccanica Nova Vigarano – Treofan Battipaglia 79-70
Pall. Femm. Broni 93 – Fixi Piramis Torino 63-72
Gesam Gas&Luce Lucca – Fila San Martino 62-71
Passalacqua Trasporti Ragusa – Saces Mapei Givova Dike Napoli 70-49
Famila Wuber Schio – Umana Reyer Venezia 80-42

Tabella

Hirdetés