Hirdetés
Archivum

A Schio már döntõs, a Reyer – Ragusa csatában 5. meccs jön:

:

Hirdetés

Szerdán este került sor az olasz negyeddöntõk negyedik meccsére. A Famila Schio 3-1-re megnyerte a párharcát, a Reyer Venezia és a Ragusa között sorsdöntõ ötödik meccs lesz.

Fotó: Facebook.com/lupebasket

Fotó: Facebook.com/lupebasket

A Famila Schio 62-53-as sikert aratott a Fila San Martino di Lupari otthonában és így két idegenbeli sikerrel 3-1-re le tudta zárni az elõdöntõt. Az elsõ félidõben nem alakult ki nagy különbség a felek között. A 32-31-es félidõt követõen a harmadik negyedben kezdte növelni elõnyét a címvédõ. A meccsbõl öt perc volt hátra és 58-48-nál elérte a 10 pontot a differencia. Innentõl nem volt kérdés a gyõztes kiléte. Allie Quigley 35 és fél perc alatt 13 ponttal és 5 lepattanóval zárt a Schio sikere alkalmával.

Még nem tudni, hogy ki lesz a Famila Schio ellenfele. A Ragusa mindkét hazai meccsét megnyerte a Reyer Venezia ellen és ezekkel a gyõzelmekkel 2-2-re módosították a párharc állását. A szerdai találkozót 66-57-re hozták. Már a 26-7-es elsõ negyedben eldöntötték a találkozót. Dearica Hamby 26 ponttal és 7 lepattanóval vezette sikerre a csapatát. A sorsdöntõ ötödik meccset szombaton este rendezik Velencében.

Eredmények

Fila San Martino di Lupari – Famila Wuber Schio 53-62
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc végeredménye 3-1 a Famila Schio javára.

Passalacqua Ragusa – Umana Reyer Venezia 66-57
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása 2-2.

Hirdetés