Hirdetés
Magyarország

A Sepsiszentgyörgy vendége lesz a PEAC-Pécs



:

:

Hirdetés

Pénteken és szombaton a Sepsi-SIC vendége lesz a PEAC-Pécs. Megerősített rivális ellen próbálhatja ki magát a pécsi együttes.

Fotó forrása: PEAC-Pécs hivatalos Facebook oldal

Három felkészülési mérkőzés tapasztalatával kel útra a sepsiszentgyörgyi vendégjátékra a PEAC. A pécsiek Szekszárdon kezdtek, majd kétszer megmérkőztek a ZTE-vel. Két magabiztos sikert aratott ekkor Meszlényi Róbert együttese. A második meccsen ugyan okozott kisebb fejfájást a ZTE centere, de a PEAC összességében elégedett lehet az előszezon alakulásával. Viszonylag hamar megérkeztek a légiósok, akik jó mutatókkal szálltak be. Természetesen az előttünk álló hétvége sok tekintetben reálisabb visszajelzést ad majd.

A Sepsi-SIC keretének alakulását lapunkban is követtünk. A román bajnoki címvédőnél minőségi légiósokat igazoltak. A névsor élére kívánkozik a többek között Salamancában is eredményesen szereplő Chrissy Givens, míg Alyssia Brewer-t nem kell bemutatni a PEAC híveinek sem, a montenegrói válogatott Jelena Vucetic pedig a PINKK légiósa volt egykoron. Nagy fogás a hazai mag megerősítéséhez Andra Mandache, Orbán Nicolette és a fiatal Ștefania Cătinean. A tavalyi alapcsapat tagjaival kiegészülve kifejezetten ütőképes gárdát alkothatnak.

A hazai porondon nem lehet más cél a Sepsi-SIC számára, mint mindkét trófea elhódítása. Az Európa Kupában azonban nem kerültek könnyű csoportba, hiszen az Artego Bydgoszcz, a Galatasaray és a Lulea BBK lesznek az ellenfeleik.

Hirdetés