Hirdetés
Magyarország

A Serco UNI Győr is csatlakozik a mellrák elleni küzdelemhez:

:

Fotó: UNI-Győr

Hirdetés

A Serco UNI Győr kosárlabdacsapata rendszeresen csatlakozik jótékonysági kezdeményezésekhez. Ezen aktivitások köre bővül idén, ugyanis a Klub csatlakozik a Pink Október kampányhoz, amely a mellrák elleni küzdelem fontosságára szeretné felhívni a közvélemény figyelmét. A játékosok ennek egyértelmű jeleként, a mérkőzések előtti melegítés során pink dobópólót, míg a mérkőzések alatt pink kiegészítőket viselve szeretnék ösztönözni a szurkolókat a betegség elleni harc támogatására – írja a győri egyesület honlapja.

A Serco UNI Győr weboldalán és közösségi média felületein október folyamán számos, a szűrővizsgálaton való részvétel fontosságát hangsúlyozó videós és grafikai tartalom fog megjelenni. A csapat tagjai emellett közvetlenül is igyekeznek majd megszólítani hölgy társaikat, hogy személyesen is ösztönözzék őket, tegyenek meg mindent a megelőzés érdekében.

A kampányhoz csatlakozott a RapCity is, amely október hónapban a mellrák elleni küzdelmet szimbolizáló rózsaszín szalaggal ellátott zoknit biztosít a lányainknak. Emellett a RapCity webshopjában egyéb rózsaszín kiegészítőket vásárolhatnak majd a szurkolók, ezeknek a bevételéből egy bizonyos százalékot pedig a Magyar Rákellenes Liga javára ajánlott fel a szaküzlet.

Aki valamilyen módon szeretne anyagilag hozzájárulni a mellrák elleni küzdelemhez, az adományát a Magyar Rákellenes Liga számlaszámára utalhatja el: 12001008-00102329-00100000 (Raiffeisen Bank). A megjegyzés rovatba az „NFL” és az „UNI Győr” szavakat kell írni.

Hirdetés