Hirdetés
Archivum

A Sopron Basket beharangozója a Bourges elleni pénteki Euroliga negyeddöntõhöz:

:

Hirdetés

A Sopron Basket pénteken este a Bourges otthonában folytatja Euroliga negyeddöntõ párharcát. A találkozóhoz a részletes beharangozónk ITT olvasható. Az alábbiakban ennek kiegészítéseként a klub felvezetõ összeállítását ajánljuk, mely az alábbiakban olvasható.

Fotó: FIBA.Basketball/Tóth Zsombor

Fotó: FIBA.Basketball/Tóth Zsombor

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Drámai gyõzelemben diadalmaskodtunk kedden este a Bourges ellen az Euroliga negyeddöntõjének elsõ mérkõzésén. Pénteken 20 órától Franciaországban akár pontot is tehetünk a párharc végére!

Egy minden igényt kielégítõ mérkõzést láthatott a Novomatic Aréna telt házas közönsége. Két kiválóan felkészített csapat, magas szintû taktikai csata, fizikai küzdelem, öldöklõ iram, kiváló hangulat, extra teljesítmények! Szerencsére a csattanó is a miénk lett, Candice klasszis megmozdulással döntötte el az Euroliga klasszikus elsõ felvonását.

Sokat kivett játékosainkból az elmúlt egy hét, így szerdán a mérkõzés alapos kielemzése mellett a kedd este kulcsemberei a rehabon töltötték az idõt. A kevesebbet pályán lévõk azért nem úszták meg az edzést. Õk a konditeremben és a parketten is elvégezték a szakmai stáb által kijelölt feladatokat.

Csütörtökön kora reggel már Franciaország felé vettük az irányt. Csapatunk Párizsba repült, ahonnan – a költséghatékony megoldás miatt -, klubunk kiküldött kisbuszaival folytatták útjukat Bourges felé. Roberto Iniguez tanítványai este belõhetik magukat az ultramodern 5000 férõhelyes arénában, ahol pokoli hangulat várható. Szurkolóink egy csoportja is ott lesz csapatunk mögött, akiknek legalább olyan nehéz dolguk lesz a hazaiak túlszárnyalásában, mint lányainknak.

Fegyverneky Zsófia is nagy csatára számít, de hisz benne, hogy a keddinél pontosabb védekezéssel képesek lehetünk francia földön is gyõzelmet aratni a kiváló ellenféllel szemben.

A mérkõzés nyomon követhetõ 20 órától a FIBA Youtube csatornáján, vagy online statisztikai közvetítés formájában a nemzetközi szövetség weboldalán.

Sopron vs. Bourges

19 mérkõzés
10 gyõzelem/9 vereség
1213 dobott/1323 kapott pont

Legutóbb – 2019.03.05.

Sopron Basket – Bourges Basket 66-65 (25-23, 15-17, 14-11, 12-14)
Sopron, 1800 nézõ

Sopron Basket: Fegyverneky -, Turner 22/12, Crvendakic 2, Zahui 7/3, Dupree 16 Cs.: Casas 10/6, Jovanovic 9, Határ –

Bourges Basket: Ouvina 2, Johannes 24/3, Raincock-Ekunwe 15, Chartereau 3, Godin 2 Cs.: Plouffe 12, Rupert 4, Sharp 3/3, Michel –

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Hirdetés