Hirdetés
Archivum

A Sopron Basket beharangozója a Bourges elleni találkozóhoz:

:

Hirdetés

A Sopron Basket szerdán 18 órától az Euroliga alapszakaszának utolsó fordulójában a Bourges Basket együttesét fogadja. A találkozóhoz a szerkesztõségi beharangozónk ITT olvasható. Az alábbiakban a klub összeállítását közöljük, mely tartalmaz egy videós interjút, ahol Jelena Milovanovic beszél a rehabilitációjáról és a meccsel kapcsolatos várakozásairól.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Szerdán az utolsó fordulóra kerül sor az Euroliga alapszakaszában. Csapatunk kiváló szezont futva biztos másodikként fogadja a Bourges együttesét, akik már szintén biztos résztvevõi a rájátszásnak. A harmadik helyért azonban még harcban állnak.

Prágában új klubrekordot állítottunk fel azzal, hogy megszereztük 5. gyõzelmünket idegen környezetben. Most újabb elõtt állunk! Kilenc gyõzelmet szorgoskodtunk ugyanis össze az októberi Euroliga-rajt óta. Ennyi csupán kétszer, a 2002/2003-as és a 2003/2004-es szezonban jött össze a csoportkörben, 10 viszont még egyszer sem. Nagyobb tétje nincs számunkra a mérkõzésnek, a második helyünket már senki nem veheti el tõlünk.

Az Euroliga rájátszás már a Bourges számára sem kérdéses, mivel a mögöttük helyet foglaló riválisokkal szemben – Prága és Galatasaray – jobbak a mutatóik. Ahhoz viszont, hogy biztosan a megõrizzék a harmadik pozíciójukat, nyerniük kell Sopronban.

Nagyobb nyomás nem terheli tehát egyik felet sem, melybõl látványos mérkõzés kerekedhet a 18. Sopron-Bourges találkozóból, mely az Euroliga legõsibb párharca! Remek hangulat uralkodott szombaton a Gyõr ellen az arénában, és bízunk benne, hogy a fokozott érdeklõdés a szezon hátralevõ részében is megmarad. Ahogy a lányok is elmondták, mind Prágában, mind itthon a Gyõr ellen, rengeteg pluszt adott számukra a szurkolók támogatása. Töltsük meg most is a Novomatic Aréna lelátóit, ünnepeljük meg közösen ezt a felejthetetlen alapszakaszt!

A mérkõzést megelõzõen Jelena Milovanovicot kérdeztük.

Jegyek a mérkõzés elõtt válthatók a helyszínen 1300 forintos egységáron. 14 év alatt és 70 év felett a belépés ingyenes.

Bourges vs. Sopron

17 mérkõzés

8 gyõzelem, 9 vereség

1090 dobott, 1208 kapott pont

Legutóbb

BOURGES BASKET – SOPRON BASKET 76-65 (10-21, 19-18, 21-14, 26-12)

Bourges

Bourges Basket: Ouvina 2, Michel -, Ayayi 23/9, Godin 2, Plouffe 14 Cs.: Tchatchouang 14, Sharp 8/6, Johannes 8, Chartereau 5/3

Sopron Basket: Fegyverneky -, Turner 17/6, Crvendakic 10/6, Milovanovic 20/12, Langhorne 8 Cs.: Jovanovic 10/3, Salvadores -, Dubei -, Weninger –

Online stream

Hirdetés