Hirdetés
Archivum

A Sopron Basket beharangozója a Castors Braine elleni találkozóhoz:

:

Hirdetés

Szerdán 20 óra 30 perctõl a Sopron Basket a belga Castors Braine vendége lesz. A találkozóhoz a szerkesztõségi beharangozónk ITT olvasható. Az alábbiakban a klub felvezetõ összeállítását közöljük, mely tartalmaz egy videós interjút, ahol Tina Jovanovic beszélt a várakozásairól.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Múlt héten, a Lille ellen a csoportból való továbbjutást már bebiztosítottuk. Amennyiben szerdán 20.30 órától a Castors Braine ellen is gyõzni tudnánk, akkor már az Euroliga legjobb nyolc együttese között találnánk magunkat!

Novemberben nem okozott gondot a belga bajnok, de most jóval nehezebb dolgunk lesz. Ellenfelünk 3 gyõzelem mellett 8 vereséget számlál, mellyel a csoport hetedik helyét foglalja el. Egy hajszállal van csak azonban lemaradva az elõtte álló Lille-tõl, egyben az Európa Kupa rájátszást biztosító hatodik pozíciótól. Ráadásul egymás ellen jobban állnak, így nincs más dolguk, mint utolérni õket. Ehhez rajtunk, a Polkowice és a Prága csapatán keresztül vezet az út. Utóbbi idegenben kapták el, mely azért mutatja, hogy a többi csapattal együtt az Euroligában, õk is bárkire veszélyesek lehetnek.

Nálunk Jelena Milovanovic kiesése egyelõre nem törte meg a csapat játékát, a DVTK ellen is uraltuk a találkozót. Természetesen a belgák nagyobb játékerõt képviselnek, és nem is hazai környezetben fogunk szembe szállni velük. A frissen igazolt Danielle Page megtette az elsõ lépéseket a csapattal az elmúlt napokban. Remélhetõleg gond nélkül tud majd bekapcsolódni a rendszerünkbe, és hasznos tagja lesz csapatunknak.

Több szurkolónk jelezte, hogy jelen lesz Brüsszelben, akiknek a jelenléte minden bizonnyal további energiát fog adni a lányoknak. Bízzunk benne, hogy meg tudjuk õket ajándékozni az Euroliga rájátszással! 

A mérkõzés elõtt Tina Jovanovicot kérdeztük a várakozásairól.

Legutóbb

SOPRON BASKET – CASTORS BRAINE 83-59 (27-16, 18-11, 18-17, 20-15)

Sopron Basket: Fegyverneky 2, Turner 16/6, Crvendakic 7/3, Milovanovic 16, Langhorne 18/3 Cs.: Jovanovic 11, Salvadores 7/3, Dubei 4, Határ 2, Weninger V. –

Castors Braine: Carpréaux 1, Delaere 9, Anderson 8/6, Steinberga 7, Milic 13 Cs.: Mayombo 7/3, Trahan-Davis 7, Grzesinski 4, Malashenko 3/3, Jones –

Online stream:

Hirdetés