Hirdetés
Archivum

A Sopron Basket beharangozója a Dinamo Kurszk elleni találkozóhoz:

:

Hirdetés

A Dinamo Kurszk otthonában lép pályára az Euroliga 10. fordulójában a Sopron Basket.A csütörtökön 17 órakor kezdõdõ találkozóhoz a szerkesztõségi beharangozónk ITT olvasható. Az alábbiakban klub elõzetesét közöljük, mely tartalmaz egy videós interjút Roberto Iniguez vezetõedzõvel is.

Forrás: Sopron Basket

Fárasztó utazással megtûzdelt héttel vágunk neki az új esztendõnek, melyet az Euroliga egyetlen veretlen együttese, a Dinamo Kurszk ellen vívjuk csütörtökön 17 órától.

Küldöttségünk kedden késõ délután hagyta el Sopront. Az éjszakát repülõn töltötték a lányok, a hajnalt pedig már Moszkvában élték meg, ahonnan még 5 órás vonatozás várt rájuk a célállomásig, Kurszk városáig. Elcsigázva, közel 18 órás utazást követõen érkeztek meg a lányok a mérkõzés helyszínére.

Ami ellenfelünket illeti. Az éllovas imponáló, hibátlan teljesítménnyel foglalta el tavaly Európa trónját. Az álomszerû szereplés azóta is folytatódik, a kiváló szakember hírében álló Lucas Mondelo gárdája az idei sorozatban sem talált még legyõzõre. Mind a játékosok egyéni képességei, mind a csapat szerkezete szempontjából ideális keretet raktak össze tavaly Kurszkban, melyet a nyáron még tovább tökéletesítettek. A spanyol szakember kezei alatt a legjobbak között is kiemelkedõ csapattá formálódtak, és magabiztosan menetelnek a címvédés felé.

Csapatunk egy kisebb hullámvölgy után újra az év eleji arcát mutatta az ünnepek elõtt. A téli szünet után keményen készültek a januári erõltetett menetre, mely során az Euroligában eldõlnek a lényegi kérdések a rájátszás tekintetében. Ennek elsõ állomásán nem mi vagyunk az esélyesek, de ahogy Roberto Iniguez is elmondta, teher nélkül léphetünk pályára, és saját magunkra koncentrálva meg kell próbálnunk egy hasznos mérkõzést vívni velük:

Online stream:

Hirdetés