Hirdetés
Archivum

A Sopron Basket beharangozója a Villeneuve d’Ascq elleni találkozóhoz:

:

Hirdetés

A Sopron Basket szerdán 18 órától fogadja a nõi kosárlabda Euroliga 11. fordulójában a Villeneuve d’Ascq együttesét. A találkozóhoz a szerkesztõségi beharangozónk ITT olvasható. Az alábbiakban a klub felvezetését közöljük, mely tartalmaz egy videós interjút Carlos Cantero másodedzõvel.

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Szerdán este olyan tettet hajthatunk végre, melyre négy éve nem volt példa: továbbjuthatunk az Euroliga alapszakaszából! Ehhez hazai környezetben le kell gyõznünk a francia Lille csapatát. Ez idén, francia földön már sikerült.

Riválisunk jelen pillanatban a csoport hatodik helyét foglalja el, négy gyõzelem mellett, hat vereséget számlál. Legutóbb a belga Castors Braine otthonában kaptak ki 77-61 arányban. Mivel négy forduló van hátra a csoportkörbõl, két sikerrel kevesebbel rendelkeznek, mint mi, és egyszer már legyõztük õket, így könnyû kiszámolni, hogy ha szerdán ismét mi kerülünk ki gyõztesen a csatából, akkor – a korábban már magunk mögé utasított lengyel Polkowicével egyetemben – már matematikailag sem tudnak beelõzni minket. A képlet egyszerû, de a mérkõzés nem lesz az, ahogy egyik sem, az Euroligában.

Erre világított rá csapatunk másodedzõje, Carlos Cantero, akit a hétfõi edzés után kérdeztünk a várakozásairól.

Csapatunk ugyan a múlt héten négy és fél napot távol Soprontól, fárasztó utazásokkal töltött, de bízunk benne, hogy megfelelõen sikerült a regenerálódás, és szurkolóinkkal közösen szerdán este kivívjuk a továbbjutást!

A mérkõzés szerdán 18 órakor kezdõdik. 14 év alatt és 70 év felett a belépés ingyenes!

Sopron vs. Lille

9 mérkõzés, 3 gyõzelem/6 vereség

570 dobott

636 kapott

Legutóbbi mérkõzés

ESBVA-LM – SOPRON BASKET 73-83 (24-22, 16-21, 12-19, 21-21)

Lille, 2200 nézõ

ESBVA-LM: Bremont 8, Amant 4, Leedham 11/9, Gomis 16/6, Diop 14 Cs.: Akonga 15/6, Jovanovic 5/3, Kamba -, Konate –

Sopron Basket: Fegyverneky 4, Turner 13/6, Crvendakic 12/6, Langhorne 20, Jovanovic 10 Cs.: Milovanovic 11, Dubei 8/6, Salvadores 5/3

Online Stream:

Hirdetés