Hirdetés
Magyarország

A Sopron Basket csapatát köszöntötték:

:

Hirdetés

Sopron városvezetése a vasárnap a Magyar Kupát elhódító Sopron Basket csapatát köszöntötte. A Városháza dísztermében Török Zoltán ügyvezető és Fegyverneky Zsófia csapatkapitány – “a döntő legértékesebb játékosa” cím birtokosa – a 10. Magyar Kupa-győzelem alkalmából Farkas Ciprián polgármestertől, dr. Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterektől vehetett át elismerést – olvasható a Sopron Média beszámolójában.

A város polgármestere méltatta a nagyszerű sportteljesítményt, amely Sopron hírnevét is öregbítette. A városvezetők köszönetképpen emléklapot nyújottak át a csapat képviselőinek, amihez 5 millió forintos pénzjutalom jár.

A Sopron Basket nemcsak Sopron legsikeresebb csapata, hanem Magyarország legsikeresebb női klubcsapata is . Idén 10. alkalommal nyerték el a Magyar Kupát. Ez minden soproni szívének, a városvezetésnek és a közgyűlésnek is hatalmas öröm. Éppen ezért – az erkölcsi elismerésen túl – ötmillió forint jutalomban részesítettük a csapatot. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert szép sikert hoztak a lányok a városnak, viszont mindezt nem közönség előtt tehették meg.

– fogalmazott dr. Farkas Ciprián.

A teljes riport a köszöntésről képgalériával megtekinthető IDE KATTINTVA.

Fotó: sopronmedia.hu

Hirdetés