Hirdetés
Archivum

A Sopron és a DVTK nemzetközi kupaellenfele is gyõzelmet szerzett a hétvégén:

:

Hirdetés

Az UNIQA Sopron az Euroligában a Galatasaray otthonában lép pályára, míg az Aluinvent DVTK megkezdi a Nymburk elleni Európa Kupa párharcot Csehországban. Mindkét csapatunk aktuális riválisa gyõzelmet ünnepelhetett a hétvégén.

A Galatasaray 78-69-re verte az Adana Aski-t. Ezen a mérkõzésen a 21-10-es harmadik negyed döntött a Galata javára. A sikerbõl Jewell Loyd 18, Nevriye Yilmaz 17 ponttal vette ki a részét. A Galatasaray jelenleg a török ligában 12 gyõzelemmel és 4 vereséggel a tabella 4. helyén áll.

A Nymburk 71-61-re verte a cseh tabella 6. helyén álló Slavia Prahát. A két csapat között sokáig kifejezetten szorosan alakult a mérkõzés. Az utolsó 4 percbe érve 59-59 állt az eredményjelzõn. Innen azonban egy 10-0-s futást csinált a magasabban rangsorolt gárda és ezzel megszerezte a szempontjából kötelezõ gyõzelmet. A siker alkalmával a legeredményesebb a 17 pontos Jessica Kuster lett. A Nymburk ezzel a gyõzelmével 15/1-re javította a mutatóját és õrzi a második helyét az Euroliga címvédõje az USK Praha mögött.

Hirdetés