Hirdetés
Magyarország

A Sopron felhívása az olaszországi koronavírus megbetegedések miatt:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a sorsolás szerint szerdán 20 órától pályára a Famila Schio otthonában a női kosárlabda Euroliga 14. fordulójában. Észak-Olaszországban növekszik a koronavírus-fertőzések száma és ezzel kapcsolatban a soproni klub is fontos felhívást tett közzé.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto tartományokban a napokban felütötte fejét az emberi életre veszélyes koronavírus, a megbetegedések száma óráról-órára növekszik. A lezárt fertőzött területek gócpontjainak a közvetlen szomszédságában helyezkedik el Schio városa, ahol szerdán 20.30 órakor lépne pályára csapatunk az Euroliga alapszakaszának záró fordulójában.

A rendkívüli helyzetben csapatunk vezetése is döntés előtt áll, mely során a játékosok és közösségünk védelmét fogja mindenek elé helyezni!

ELSŐ A BIZTONSÁG!

A közelgő Schio elleni mérkőzés kapcsán, a kialakult vészhelyzet miatt arra kérjük szurkolóinkat, hogy semmilyen körülmények között ne induljanak útnak! – hangsúlyozta Török Zoltán, ügyvezetőnk. – Folyamatosan nyomon követjük az észak-olaszországi helyzet alakulását, és felvesszük a kapcsolatot a FIBA illetékeseivel is. Az egyeztetések és a rendelkezésünkre álló információk alapos feltérképezését követően hétfő délután fogunk végleges döntést hozni a mérkőzés kapcsán, de addig is nyomatékosítva kérünk mindenkit, hogy ne utazzon el Olaszországba!

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Fotó: Tóth Zsombor – Sopron Basket

Hirdetés