Hirdetés
Magyarország

A Sopron – Szekszárd rangadó utózöngéi:

:

Hirdetés

A 6. forduló rangadóján a Sopron Basket 75-51-re verte az Atomerőmű KSC Szekszárdot. A találkozó utózöngéi.

Sopron Basket – Atomerőmű KSC Szekszárd 75-51 (20-12, 22-9, 19-20, 14-10)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon fontos mérkőzésen vagyunk túl, ahol végig koncentráltan, energikusan játszottunk annak ellenére, hogy nagyon megterhelő mérkőzéseken, heteken vagyunk túl. Emelem a kalapom a játékosok előtt! Szeretném megköszönni a nézőknek a fantasztikus hangulatot, azt gondolom Magyarország két élcsapata játszott ma, kitűnő hangulatban. Muszáj előre néznünk, Gironában jön a következő mérkőzés, ahol szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, de az csak az eddig látott teljesítmény mentén sikerülhet. Gratulálok a Szekszárdnak, sok sikert kívánok nekik a folytatásra!

Djokics Zseljko (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Gratulálok a Sopronnak a győzelemhez! Küzdelmes mérkőzés volt! Nem tudom miért, lehet a fáradtság miatt, de nem voltunk annyira élesek, határozottak az első félidőben. A második negyedben elveszítettem egy időkérést a videóbíró hívással, melyet követően olyan szakasza volt a mérkőzésnek, mely során el is dőlt minden. Erre nekem is oda kell figyelnem a jövőben. A harmadik negyedben jól játszottunk. A Sopron ekkor szokott a legjobb lenni, de ezt most mi nyertük. Megmutattuk ekkor, milyen úton szeretnénk haladni! Szólni szeretnék arról is, hogy amikor belépek a csarnokba Sopronban, mindig az az érzés fog el, hogy Török Zolinak gratulálnom kell azért a várért, amit itt felépített. Nagyszerű, ami itt folyik, nagy gratuláció jár ezért! Csak így tovább! Nekünk most gyorsan tovább kell lépni, az Európa Kupában jön a következő mérkőzés, szerda szombat ritmusban folytatjuk a jövő héten. Fontos, hogy minél jobban tudjunk regenerálódni a következő meccsekre!

Aleksandra Crvendakic (Sopron Basket): Nem egyszerű mindig 100 százalékkal koncentrálni, voltak hibáink, de ez a szezon ezen időszakában normális. Örülök, hogy komolyan vettük a mérkőzést, és biztos vagyok benne, hogy a sok munkával, amit elvégzünk, napról napra fejlődünk tovább.

Miklós Melinda (Atomerőmű KSC Szekszárd): Nem úgy alakult a meccs, ahogy elterveztük. Küzdöttünk, ahogy tudtunk ezen a jó hangulatú mérkőzésen. Van egy út, amin szeretnénk haladni, vannak hibák, de lesz ez még jobb!

Forrás: kosarsport.hu

Hirdetés