Hirdetés
Utánpótlás

A Soproni Darazsak Akadémia 12 legtöbbet fejlődött játékosát köszöntötték:

:

Hirdetés

Szombaton került sor a Sopron Basket szezonnyitójára, melyen a Soproni Darazsak Akadémia növendékei is aktívan részt vettek – adta hírül a klub hivatalos Facebook oldala.

Fotó: Tóth Zsombor

Forrás: Soproni Darazsak Akadémia

A soproni szezonnyitón egy órán keresztül a Soproni Darazsak Akadémia versenyző csapatai váltották egymást a parketten, majd a legkisebb Darazsak is ízelítőt adtak tudásukból. A fiatalok vitték be a tavalyi sikereknek emléket állító zászlókat és a Darazsak növendékei  kísérték be a két csapatot a bemutatásra.

A találkozó szünetben díjazták a tavalyi szezon 12 legtöbbet fejlődött utánpótlás játékosát – Schöll Petra (Junior), Deák Kíra (Kadett), Tarr Sára (Kadett), Ács Luca (Serdülő A), Egresits Réka (Serdülő A), Egresits Réka (Serdülő B), Völgyi Lili (Gyerek A), Madarász Niobé (Gyerek A), Török Bítia (Gyerek B), Horváth Hanna (Csípős Darazsak), Varga Boglárka (Csípős Darazsak), Bőhm Adrienn (Szorgos Darazsak) -, akik között értékes nyereményeket sorsoltak ki. A fődíjat, a MANGO BIKE által felajánlott kerékpárt Varga Boglárka vihette haza.

Gratulálunk, további sportsikereket kívánunk!

Forrás: Soproni Darazsak Akadémia

Hirdetés
Hirdetés