Hirdetés
Archivum

A soproni Novomatic Aréna készen áll az U18-as Európa-bajnokság megrendezésére:

:

Hirdetés

Javában zajlik a soproni Novomatic Aréna felújítása. A július 23. és 31. között megrendezésre kerülõ U18-as Európa-bajnokság elõtt a munkák egy fontos szakasza zárult le, melyrõl a soproni klub közleménye számol be.

Forrás: UNIQA Sopron

A 10. bajnoki cím megszerzését követõ két hónapban sem állt le az élet klubunk háza táján. Sõt! A jövõ évi szezon elõkészítése, és a július 23-31. között megrendezésre kerülõ U18-as Európa-bajnokság szervezési feladatai mellett, miután a tavaly elvégzett fejlesztések nyomán közel egy évet a hibák kijavításával töltöttünk, most újabb látványos szakaszhoz érkezve, nekiálltunk a berendezési munkálatoknak a Novomatic Arénában.

Fotó: UNIQA Sopron

Fotó: UNIQA Sopron

A legfõbb feladatot az új épületrész kosárlabda mérkõzésekre történõ alkalmassá tétele jelentette, mely során felhúztuk a két termet egymástól elválasztó mobil falat. Felszerelésre került egy hagyományos és egy LED eredményjelzõ, kiépült a hangosítás, megtörtént a parketta lerakása és vonalazása, majd megérkeztek a palánkok és a mobil lelátó is, ahol 350 nézõ tud kényelmesen helyet foglalni. Pénteken az utolsó simítások, és a hangszigetelés ellenõrzése is megtörténtek. Délután pedig már egy teszt mérkõzés is rendben lefutott a csarnokban edzõtáborozó fiú 2001-es régiós válogatott bevonásával.

Az új terem mellett a nagyban is történtek változások. Beállításra került a hiányzó lelátó rész, így már a csarnok minden szegletébõl szurkolhatunk, és nem mellékesen az ülõhely mellett sok állóval is bõvültünk.

Fotó: UNIQA Sopron

Fotó: UNIQA Sopron

Technikai téren is jelentõsen elõbbre léptünk. Kiépítésre került egy menedzselhetõ wifi internet hálózat. A jövõ héten beüzemelésre kerülhet a csarnokot behálózó biztonsági kamera rendszer, és a Novomatic cég saját fejlesztésû média rendszere is, mellyel mind a csapatok, mind az arénába látogatók kiszolgálása egy magasabb szinten folytatódhat.

Hamarosan nyit korszerû Rehabilitációs Központunk is, ahol dr. Lukasz Trzaskoma vezetésével magas színvonalú munka veheti kezdetét.

Fotó: UNIQA Sopron

Fotó: UNIQA Sopron

A régi kisterem sem maradt ki a sorból, ahol a lelátóval szemközti fal egy védõ borítást kapott.

Képek

Ezzel még koránt sem végeztünk! A közeljövõben a külsõ arculat egységesítése és a nagy terem légkondicionálása következik.

Hirdetés