Hirdetés
Archivum

A soproni Sportdarázs bebiztosította feljutását az ANB Piros csoportjába:

:

Hirdetés

Az Amatõr Bajnokságban a Zöld Csoportból – a további eredményektõl függetlenül – a soproni Sportdarázs együttese bebiztosította feljutását a Piros Csoportba. A soproni együttes az elmúlt két játéknapon két gyõzelmet aratott. A Soproni Darazsak Akadémia beszámolója.

Fotó: www.sopronidarazsak.com

Fotó: www.sopronidarazsak.com

Forrás: Soproni Darazsak Akadémia hivatalos honlap

Két egymást követõ nap is pályára lépett Sportdarázs csapatunk, mely pénteken elvette a MAFC hazai pályás veretlenségét, majd szombaton a déli órákban hozta a kötelezõ gyõzelmet Szolnokon. Ez egyben azt jelenti, hogy az utolsó három forduló eredményétõl függetlenül feljutottunk az NB1 Amatõr bajnokság Piros csoportjába! Gratulálunk!

2019.04.19. NB1 Amatõr bajnokság, Zöld csoport, Budapest

MAFC – Sportdarázs 52-58 (16-21, 12-10, 14-13, 10-14)
Sportdarázs: Varga S. 15/3, Szeli K. 13/3, Bakó P. 10, Kocsis F. 8/3, Dömötör D. 5/3, Schöll P. 4, Dömötör P. 2, Karácsony T. 1

2019.04.20. NB1 Amatõr bajnokság, Zöld csoport, Szolnok

Szolnoki MÁV – Sportdarázs 46-67 (9-22, 13-13, 18-19, 6-13)
Sportdarázs: Varga S. 21/3, Szeli K. 15/3, Dömötör D. 13/6, Kocsis F. 8, Dömötör P. 4, Bakó P. 4, Schöll P. 2, Úr B. -, Karácsony T. –

Hollós Dániel (edzõ): Utolsó két idegenbeli túrán vagyunk túl. Nagypénteken a hazai pályán veretlen MAFC együtteséhez látogattunk. Nagyon jól kezdtük a mérkõzést, de az egész mérkõzésen jellemzõ volt ránk, hogy nem tudtunk ellépni ellenfelünktõl. Védekezésünknek köszönhetõen viszont nagyon értékes gyõzelmet arattunk! Szombati napon pedig a szolnoki csapat fogadott minket, ezúton is köszönjük nekik a kedves vendéglátásukat! Próbáltam mindenkinek kellõ percet biztosítani ezen a mérkõzésen. Jól kezdtük a mérkõzést és sikerült egy magabiztosabb elõnyt kiharcolnunk a negyed végére, amit végig sikerült megtartanunk. Nagyon elfáradtunk ezen a hétvégén, de az egyik célunkat sikerült teljesítenünk! Az utolsó 3 hazai meccstõl függetlenül kivívtuk a jogot, hogy jövõre a Piros csoportban vitézkedjünk!! Minden elismerésem a lányoké, rengeteg munkát beleraktak az idei szezonba! Nincs még vége!! 1 hét múlva a Baja csapata érkezik hozzánk, folytatni akarjuk a szép sorozatunkat! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, és jó pihenést a lányoknak! Megérdemlik!!

Hirdetés