Hirdetés
Magyarország

A Szatmárnémeti látogat az NKE-FCSM Csatához:

:

Hirdetés

Pénteken és szombaton az NKE-FCSM Csata a CSM Satu Mare csapatát látja vendégül. A Szatmárnémeti tavaly megszorongatta a bajnoki döntőben a Sepsiszentgyörgyöt és idén is bajnokesélyes gárda formálódott.

Fotó forrása: NKE-FCSM Csata hivatalos Facebook oldal

Az NKE-FCSM Csatához hétfőn érkezett meg Emma Cannon, a keret legrutinosabb légiósa. Mivel Zala Friskovec már augusztus közepe óta a csapattal dolgozik, így már csak Megan Gustafson érkezésére várni. A NKE-FCSM Csata szeretne előrébb lépni a tavalyi helyezésénél, amihez a felkészülési időszakban mindenképpen szüksége van minőségi riválisok elleni mérkőzésekre. Zala Friskovec személyében egy közvetlen játékos érkezett, aki emberileg is illeszkedik a hasonlóan fiatal társakhoz. Cannon pedig a rutinjával rengeteget tehet hozzá döntő pillanatokban. Nyilván minden élesben dől el, de a Csata már tavaly is hatékony játékrendszert alkalmazott, amelybe minőségi játékosok gyorsan beilleszthetők.

Romániában tavaly a CSM Satu Mare nagyon közel állt ahhoz, hogy trófeát nyerjen. A hazánkban is ismert Maikel Lopez szépen összerakta tavaszra a csapatukat. Nagy veszteség számukra, hogy a spanyol szakember Kínába igazolt. Az elmúlt idény csapatából Brittany Denson, Oláh Andrea, Andreea Huțanu, Adina Pop és Kádár Annamária maradt, visszatért Szmutku Renáta és Flavia Ferenczi. Az új igazolásaik között pedig két jól csengő név is található Maja Miljkovic, illetve az orosz válogatott center Julija Gladkova személyében. Szintén új érkező Adina Stoiedin, Alina Podar és Carla Popescu. A klubnál még egy amerikai játékos szerződtetésével számolnak.

A két csapat pénteki mérkőzése 18 óra 30 perckor kezdődik a Ludovika Arénában. Szombaton pedig 11 óra 30 perctől csapnak össze a felek.

 

Hirdetés