Hirdetés
Magyarország

A Szekszárdnál a pénteki koronavírus tesztek összes eredménye negatív lett:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd arról adott tájékoztatást, hogy a pénteki koronavírus tesztek összes eredménye negatív lett. Ez azt jelenti, hogy vasárnap délután az előzetesen tervezett utazó keret kelhet útra Győrbe az Európa Kupa buborékba.

Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat arról, hogy csapatunkon és a stábon elvégzett pénteki koronavírus tesztek összes eredménye negatív lett, így az első lépést megtettük a sikeres Európa-kupás szereplés felé. Együttesünk vasárnap délután négy órakor indul Győrbe, ahol az A-csoportban a buborék házigazdájával, a Győrrel, valamint az ukrán Prometej és a török Kayseri csapatával mérkőzik, s ahol az érkezés után még átesünk egy gyorsteszten. Reméljük akkor sem lesz senki tesztje pozitív és teljes csapattal vághatunk neki az előttünk álló kemény megméretésnek (a csoportból az első két helyezett jut tovább). A kvartett valamennyi mérkőzését élőben közvetíti a Digi Sport csatorna.

– olvasható a szekszárdiak Facebook oldalán megjelent tájékoztatóban.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd kerete: Theodoreán Alexandra, Szabo Fanni, Miklós Melinda, Studer Ágnes, Gereben Lívia, Bálint Réka, Zele Dorina, Krnjics Szara, Goree Cyesha, Maja Skorics, Erica McCall, Zala Friskovec.

A program:
Január 19., kedd. Uni Győr MÉLY-ÚT–Kayseri (török), 17, Atomerőmű KSC Szekszárd–Prometej (ukrán), 20.30 (Digi Sport1)
Január 21., csütörtök. Uni Győr MÉLY-ÚT–Prometej, 17, Atomerőmű KSC Szekszárd–Kayseri, 20.30 (Digi Sport2)
Január 22., péntek. Kayseri–Prometej, 17, Uni Győr MÉLY-ÚT–Atomerőmű KSC Szekszárd, 20.30 (Digi Sport1)

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés