Hirdetés
Archivum

A Szerencsejáték Zrt. a PEAC-Pécs új támogatója:

:

Hirdetés

Szponzori megállapodást kötött a PEAC-PÉCS a Szerencsejáték Zrt.-vel – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A cég az Európa Kupa mérkõzések kiemelt támogatójává vált.

A Szerencsejáték Zrt. a PEAC-Pécsen keresztül a tippmixPro online sportfogadói weboldalát kívánja népszerûsíteni, ami idén tavasszal indult el. A tippmixPro felirat a PEAC Európa Kupás mezének elején is látható, Nantesben már ezzel a felirattal a trikójukon léptek pályára Nagy-Bujdosóék

Az oldalt kifejezetten a hazai sportfogadók igényeire szabták: kedvezõ oddsok, változatos sportesemények, élõ és hagyományos fogadás, forintalapú pénzügyi tranzakciók – jutalék levonása nélkül -, biztonságos ki- és befizetés, közvetlenül elérhetõ, hazai ügyfélszolgálat várja a fogadókat.

Fotó: Fotó: Nantes Rezé Basket

Fotó: Nantes Rezé Basket

A www.tippmixpro.hu oldalon több ezer eseményt tartalmazó kínálat között válogathatnak a játékos kedvûek, és egyidejûleg fogadhatnak a különbözõ sportágakra, bajnokságokra. Egyes mérkõzések alatt élõ fogadás is mûködik, a meccs alatt folyamatosan lehet tippelni a mérkõzéssel kapcsolatos eseményekre. Az eredmények alakulása az oldalon elhelyezett eredménytábla segítségével követhetõ.

A pénzügyi tranzakciók (ki- és befizetések) forintban történnek, a fogadókat nem terheli semmilyen árfolyamváltozásból eredõ kockázat és költség. Nem kerül levonásra jutalék vagy egyéb díj a tranzakciók után. A Szerencsejáték Zrt. neve garanciát jelent a biztonságos és felelõs játékszervezésre, ezért a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy jogos nyereményüket a szabályoknak megfelelõen megkapják.

Hirdetés