Hirdetés
Magyarország

A szezon utolsó hazai mérkőzésére készül a TFSE-MTK:

:

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés

Szerdán 19 órától a Ludovika-FCSM Csatát fogadja a TFSE-MTK a 7. helyért kiírt párharc második mérkőzésén. A TFSE-MTK az idei utolsó hazai találkozóját vívja. A klub videós riportjában Dúl Pankát kérdezték.

A TFSE-MTK a párharc első mérkőzésén 77-52-re maradt alul a Ludovika Arénában.

“Nem mutattuk meg az igazi arcunkat. Voltak hiányosságaink és hiányérzetünk is van azzal a mérkőzéssel kapcsolatban. Az a cél, hogy ezeket mind pótoljuk és olyan teljesítményt nyújtsunk, hogy saját magunkkal is elégedettek legyünk a szezon végére.” – mondta Dúl Panka.

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Fontos, hogy ne hagyjunk semmit az öltözőben, mindent adjunk ki magunkból. Mind a két csapatnál fellelhetőek a fáradtság jelei. Szellemileg és testileg is. Ennek ellenére ezen túl kell lépni. Az utolsó hazai mérkőzésről van szó. Mindent bele kell adnunk. Szeretnénk egy jó hangulatú mérkőzést játszani.

– hangsúlyozta a TFSE-MTK irányítója, aki pénteken 11 ponttal, 5 lepattanóval és 6 gólpasszal segítette csapatát.

Az utolsó hazai mérkőzés előtt Dúl Panka arról is beszélt, hogy mi számára az évad eddigi legemlékezetesebb pillanata.

“Nekem mindenképpen az, amikor sikerült kivívni a nyolca jutást a BEAC ellen. 11 vagy több ponttal kellet nyerni és végül 12-vel győztünk. Akkor sok érzelem feltört a csapatból és a szurkolókból. Azzal értük el a szezon elején kitűzött célunkat. Mindenképpen azt emelném ki.” – mondta Dúl Panka.

Hirdetés