Hirdetés
Magyarország

A szombati felkészülési mérkőzése után szurkolói ankétot tart a DVTK HUN-Therm:

:

Fotó: L.Canu / Ciamillo-Castoria

Hirdetés

Szeptember 16-án, szombaton 17 órától a szlovák, Európa Kupa-selejtezőre készülő MBK Ružomberok ellen utolsó felkészülési mérkőzését játssza a DVTK HUN-Therm a 2023-2024-es kosárlabda szezon előtt. A London Lions elleni, szeptember 27-én esedékes Euroliga-selejtező  főpróbájának számító összecsapást a DVTK szurkolói belépőjegy megvásárlása nélkül tekinthetik meg a DVTK Arénában – írja a klub honlapja.

Az MBK Ruzomberok elleni találkozót követően közvetlenül szurkolói ankétra invitálják a diósgyőri szimpatizásokat, ahol Szabó Tamást, a DVTK főtitkárát, Völgyi Péter vezetőedzőt és a csapat tagjait kérdezhetik személyesen a soron következő szezonnal kapcsolatban.

Szurkolói ankétot szervez a soron következő kosárlabda szezon indulása előtt a DVTK HUN-Therm. Az eseményen részt vesz Szabó Tamás, a DVTK főtitkára, Völgyi Péter, a DVTK HUN-Therm vezetőedzője, valamint a csapat játékosai. A közönségtalálkozón szurkolóink feltehetik kérdéseiket a következő szezon terveivel, céljaival kapcsolatban.

A szurkolói ankét közvetlenül a DVTK HUN-Therm – MBK Ružomberok felkészülési mérkőzés után kerül megrendezésre, a mérkőzést szurkolóink ingyenesen, belépőjegy vásárlása nélkül tekinthetik meg. Azon szurkolóinkat, akik szeretnének részt venni a találkozón, arra kérjük, hogy a mérkőzés lefújása után a hazai kispad mögötti lelátórészeken (E és F szektorok) foglaljanak helyet.

– fogalmaz a klub honlapjának felhívása.

Hirdetés