Hirdetés
Magyarország

A TFSE-MTK Piros csoportos csapatának szellemisége és felfogása változatlan maradt.:

:

Hirdetés

Az MTK hivatalos honlapján a TFSE-MTK Piros csoportos csapatáról jelent meg egy összeállás.

A következő szezonra teljesen átalakul a klub felnőtt női másodosztályban szereplő kosárlabdacsapatának kerete és szakmai stábja. Hegedűs Péter, az együttes vezetőedzője az MTK.hu portálnak elmondta: “a játékosok jöttek-mentek, a csapat szellemisége és felfogása változatlan maradt.”

Szorosabbra fűztük a TFSE és az MTK közötti kooperációt. Ennek értelmében az A-csoportos együttes, valamint a Piros és a Zöld csoportos csapataink szakmai irányítását ugyanazon irányvonal mentén végezzük. Az előző, csonka évadból ketten, név szerint Munkácsi Enikő és Szeitl Vanessa maradtak a Piros csoportos társaságból, így nagy kihívás előtt állunk, hogy minél hamarabb egységbe kovácsoljuk a lányokat. Nagyon erős, kiegyensúlyozott mezőnyre számítunk, de a szokásainkhoz híven idén sem a helyezések terén tűzzük ki a céljainkat. Ugyanazt az élménykosárlabdát szeretnénk hozni, mint eddig is.

– idézi Hegedűs Péter szavait a klub honlapja.

Az MTK.hu kiemeli: az NB I-es felnőttcsapat másodedzőjeként is tevékenykedő tréner szerint továbbra is nyílegyenes út vezet az A-csoportba azoknak, akik folyamatosan fejlődnek. “Kimondott célunk, hogy a tehetségeink előbb-utóbb az NB I-ben szereplő TFSE-MTK keretébe kerüljenek, ezt a küldetésünket a továbbiakban is véghez szeretnénk vinni. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll a nagycsapatba jutásra.” – tette hozzá Hegedűs Péter.

Fotó: MKOSZ / Rébay Viktor

Hirdetés