Hirdetés
Európa

A TTT Riga kapta a FIBA “Proudly Woman” díját:

:

Fotó: TTT Riga

Hirdetés

Arról lapunkban is hírt adtunk, hogy a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) a hagyományos egyéni díjak mellett idén az Euroliga kapcsán meghirdette a Proudly Woman Award-ot. Ez olyan szereplőnek jár, aki a pályán kívül is sokat tett a női kosárlabda népszerűsítéséért és helyben a saját közösségéért.

Az első alkalommal kiírt díjat a TTT Riga együttese kapta meg. A lett klubnak több jól sikerült akciója is volt, melyekkel egyrészt támogatták a játékosaikat, hogy több módon kifejezhessék magukat a számukra fontos kérdésekben és a szurkolókkal való kapcsolatot is erősítették.

A Rigának volt egy “Dod pieci”(Adj egy pacsit!) elnevezésű kampánya, amivel mozgássérülteket segítettek, ezen felül rendeztek jótékonysági mérkőzést, melyen olyan fiataloknak gyűjtöttek, akik erőszak áldozatai lettek. A Baltikumban igen jól ismert Denim Dream ruházati márkával is kiemelt együttműködést kötöttek. Azóta ez a cég öltözteti a csapatot, amihez civilben készült remek fotókkal megtámogatott közösségi médiás megjelenések is társulnak.

Hirdetés