Hirdetés
Archivum

A Valencia megnyerte a spanyol alapszakaszt:

:

Hirdetés

Igaz még két forduló vár a csapatokra, de a hétvégi eredmények után a Ros Casares Valencia matematikailag is elhódította a Spanyol Bajnokság alapszakaszának elsõ helyét. Hatalmas rangadókat hozott a 24. forduló, a Valencia Salamancába látogatott, míg a Rivas Ecopolis a negyedik Zaragoza otthonában lépett pályára.

A Salamanca és a Valencia összecsapása felemás félidõket hozott. Az elsõ két negyedben a hazaiak uralták a parkettet, a második 10 percben 18 pontot vertek a Final Four résztvevõ Valenciára. A második félidõben azonban feltámadt Isma Canto együttese és a végjátékban több variációs lehetõségének köszönhetõen a gyõzelmet is megszerezte. Az alapszakasz gyõztesénél, DeLisha Milton és Belinda Snell emelkedett ki.

A harmadik Rivas Ecopolis a negyedik Zaragozához látogatott.  A találkozó kiélezett csatát hozott ahol a harmadik negyedben egy remek sorozattal megtörte ellenfelét a Mann Filter. A Rivas magyar különítményébõl Ujhelyi Petra közel 24 percet kapott, ez idõ alatt 7 pont és 4 lepattanó került a neve mellé, míg Császár Andrea 11 percet töltött a pályán, 4 ponttal és 1 lepattanóval gazdagította csapatát.

Eredmények

REAL CANOE N.C. – ASEFA ESTUDIANTES  60-53      
PERFUMERIAS AVENIDA – CIUDAD ROS CASARES VALENCIA 68-72
GRAN CANARIA 2014 LA CAJA DE CANARIAS – HONDARRIBIA – IRÚN 93-58
PALACIO DE CONGRESOS DE IBIZA – SOLLER JOVENTUT MARIANA 58-65
C.B. OLESA – ESPANYOL – ARGÓN UNI GIRONA 63-68
MANN FILTER ZARAGOZA – RIVAS ECOPOLIS 70-60
CADI LA SEU D´URGELL – RC CELTA INDEPO 87-81

Hirdetés