Hirdetés
Magyarország

A válogatott szünet után Szekszárdon lép pályára a TFSE-MTK:

:

Fotó: Borhi Mihály-TFSE

Hirdetés

A Tippmix Női NBI.A 13. fordulója szombaton egy hosszabb válogatott szünet után folytatódik. A találkozó előtt Hegedűs Péter nyilatkozott.

TARR KSC Szekszárd – TFSE-MTK
szombat, 18:00
Szekszárdi Szabadidőközpont
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Török Daniella, Györfy Rúben (Farkas Zoltán)

Legutoljára január 27-én játszottak a játékosok tétmérkőzést, hiszen a válogatott olimpiai selejtezője miatt egy kis időre szünetelt a bajnokság. Az utolsó ilyen találkozón a Vasas ellen tudtatok győzni. Hogy telt ez a szünet, vagy inkább felkészülési időszak?

Kevés létszámmal zajlottak az edzések, mert többen is válogatott edzőtáborban vettek részt, 3×3-ba és U18-ba adtunk játékosokat. Sajnos sok a sérültünk is, emiatt legfőképp egyéni képzéseken volt a hangsúly, nem a csapaton. Azokkal a játékossal próbáltunk fejlődésben előre lépni, akik bevethetőek voltak ebben az időszakban. Bízom benne, hogy hamarosan újra kiegészül a csapatunk, mert jelenleg nem teljes a keret.

A rájátszáshoz közeledve fontos mérkőzések következnek, szombaton Szekszárdra utazik a TFSE-MTK. A KSC jelenleg a TFSE után az ötödik a tabellán, így a közvetlen riválisotokkal fogtok játszani. Hogyan készültök a szekszárdi csapat ellen, mit vársz a mérkőzéstől?

Azt gondolom, hogy biztosan egy kemény, fizikális meccs lesz. Továbbra is arra törekszünk, hogy helyt tudjunk állni a komolyabb kerettel rendelkező csapatok ellen is. Szerintem ők is ugyanúgy küzdenek a tabellán elfoglalt minél jobb play-off helyért, ahogyan mi is. Az alapszakasz végén apróságokon fog múlni, hogy ki hányadik helyen végez, így minden mérkőzés jelentőséggel bír. Mi ennek szellemében utazunk Szekszárdra, és szeretnénk megnehezíteni a hazai csapat dolgát.

Hirdetés