Hirdetés
Magyarország

A Vasas Akadémia győzelme a Sportdarázs otthonában:

:

Hirdetés

Szerdán egy mérkőzést rendeztek az ANB Piros csoportjában. Ezen a Vasas Akadémia 70-58-as győzelmet aratott Sopronban a Sportdarázs otthonában.

A szoros első negyed után, amikor 10 perc játékot követően mindössze 23-22-re vezetett a Vasas, a második negyed bizonyult meghatározónak. Ekkor 24-24 után 12-3-as sorozattal lépett el a fővárosi gárda. A félidőben 43-33-as állást regisztrálhattunk erre építve.

A harmadik negyedben a soproniak még 45-37-ig látótávolságban követték riválisukat, de innen 12-4-es szériával megduplázta előnyét a Vasas. A záró szakasznak 57-41-ről futottak neki a csapatok. Itt egy 8-0-val 57-49-re visszajött a Sopron, de a Vasas a vezetést és ezzel együtt a győzelmet nem engedte ki a kezéből.

A Vasas együttesében Madár Eszter 23 pont, 13 lepattanós dupla-duplát ért el, míg Mudra Viola 12 ponttal zárt. Soproni oldalon Kocsi Fanni jutott 17 egységig.

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia – Pados Noel

“Vegyesek az érzéseim, de ezek leginkább abból fakadnak, hogy a mérkőzést a hétvégi PEAC elleni junior bajnokira használtuk fel. Így mély rotációval dolgoztunk, és meghatározott feladatokat gyakoroltunk, mely jobb és rosszabb periódusokat vont maga után. Összességében gratulálok a lányoknak, jó meccset játszottunk a Sopron ellen, mely támadásban és védekezésben is kellő agresszivitással játszik, és nagyon szépen mennek a lepattanóért!” – idézi a Soproni Darazsak Akadémia honlapja Igor Skocovskit, a Vasas Akadémia vezetőedzőjét.

Eredmény

Sportdarázs – Vasas Akadémia 58-70 (22-23, 11-20, 8-14, 17-13)

Fotó: Soproni Darazsak Akadémia – Pados Noel

Hirdetés