Hirdetés
Archivum

A Vasas és Bach Boglárka visszatekintése az U23-as 3×3-as Nemzetek Ligája fordulókra:

:

Hirdetés

Az elmúlt hetekben négy fordulót bonyolítottak le az U23-as 3×3-as Nemzetek Ligája Közép-Kelet Európa Konferenciájában. A Vasas Akadémia hivatalos honlapja Bach Boglárkával készített visszatekintõ összeállítást a tornákra.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Forrás: Vasas Akadámia hivatalos honlap

Júliusban rendezték a 3×3 U23 Nemzetek Ligáját, amelyen a magyar válogatottból Bach Boglárka képviselte a Vasas Akadémiát. A csapatok elõször Lvivben, majd hazai pályán, Szolnokon harcoltak egymás ellen. A döcögõs rajt ellenére remek sorozatot zárt a válogatott, amely az utolsó szolnoki párharcot meg is nyerte. Errõl a tartalmas két hétrõl beszélgettünk Bogival, aki a torna minden percét élvezte.

“Július 22.-tõl edzettünk a válogatottal Pasaréten, szinte rögtön Ukrajnába utaztunk. Összesen négy napot voltunk Lvivben, ahol 26.-án és 28.-án volt egy-egy Nemzetek Ligája forduló. Az elsõ fordulón a csoportból sem jutottunk tovább, ráadásul kicsit a csapatjáték is kaotikus volt.Nem voltunk összeszokva , és mindenkinek új volt ez a dolog. A második fordulóban már a második helyen zártunk, itt tudatosabban játszottunk , kicsit az ellenfelekbõl is fel tudtunk készülni , illetve javítottunk a játékunkon, legfõképp a védekezésben. 30.-tól már Szolnokon edzettünk, ahol ismét két versenynap várt ránk. Az elsõn pontok alapján a harmadik helyen zártunk, az utolsó napon azonban sikerrel vettünk minden akadályt, és gyõzni tudtunk”– mondta a Vasas Akadémia játékosa, Bach Bogi.

“Kicsit nehezen szoktam bele a 3×3-ba, ráadásul az Universiadén kiment a bokám, így sérülésbõl jöttem vissza, nem voltam száz százalékos. Úgy érzem azonban, hogy a végére egész jó dolgokat csináltam, csapat szinten pedig nagyon sokat tudtunk elõrelépni két hét alatt, és óriási különbség volt látható a játékunkon. Imádtam egész atmoszférát, meg mindent ami vele járt. Fõleg a csapatot szerettem meg úgy ahogy van, és élveztem minden percét” – tette hozzá Bogi.

Hirdetés