Hirdetés
Magyarország

“A védekezés fogja megadni az alaphangot”:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

Pénteken 18 órától rendezik a Sopron Basket és a Fenerbahce Euroliga negyeddöntőjének második felvonását. Részletes beharangozónk ITT olvasható. A klub videós riportjában Böröndy Vivi nyilatkozott a várakozásairól.

A soproniak az első meccsen 82-62-es vereséget szenvedtek a bombaerős Fenerbahce otthonában, de sokáig jól tartották magukat, a harmadik negyedben még vezettek is és maximális erőbedobásra késztették a Fener sztárjait.

Úgy gondolom, hogy 30-35 percig kiváló játék-formát mutatott a csapat, aminek nagyon örültünk. Talán a végére kicsit elfáradtunk, a dobások sem úgy ültek. Az látható, hogy az utolsó negyedben nem sikerült sok pontot szerezni. Dolgozunk azon, hogy az itthoni mérkőzésen ki tudjuk tolni 40 percig ezt a kiváló játékot. A szurkoló szinte egy hatodik játékos a pályán, számítok a segítségükre. Remélem, hogy minél többen kilátogatnak a mérkőzésre, hogy buzdítsák a csapatot és kiszurkolják ezt a győzelmet, amivel visszatérhetünk jövő héten Isztambulba.

– hangsúlyozta Böröndy Vivi, aki 14 perc alatt 7 ponttal és 3 lepattanóval zárt kedden. A soproniak játékosa a klub riportjában a védekezés fontosságát hangsúlyozta.

“Ha hasonló játékot nyújtunk, mint az elmúlt mérkőzésen, akkor mindenképpen egy szoros meccset tudunk játszani velük. A védekezésre nagy hangsúlyt kell fektetni, illetve arra, hogy ismerjük a Fener játékosainak az egyéni erősségeit. Úgy gondolom, hogy mindenképpen a védekezés fogja megadni az alaphangot, többek között ahhoz is, hogy jó támadójátékot tudjuk majd nyújtani. Szeretnénk jó meccset játszani, visszatérni Isztambulba és megnyerni a párharcot. Abszolút ez a cél!” – összegzett Böröndy Vivi.

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés