Hirdetés
Archivum

A Villeneuve d’Ascq már döntõs Franciaországban, a Montpellier egyenlített:

:

Hirdetés

Az elõdöntõ párharcok második meccseit rendezték Franciaországban. A Villeneuve d’Ascq kivívta a döntõbe jutást, míg a Lattes Montpellier és a Bourges párharcában sorsdöntõ harmadik meccs jön kedden este.

Villeneuve d’Ascq az idegenben megszerzett gyõzelme után hazai pályán óriási csatában 73-72-re legyõzte a Charleville-Mézières együttesét. A félidõben a Villeneuve d’Ascq 47-28-as elõnyben volt. Ezt követõen azonban a Charleville-Mézières nagy hajrába kezdett és az utolsó két percbe érkezve 68-67-nél a vezetést is átvette. Innen azonban a Villeneuve d’Ascq tudott újítani és Iagupova büntetõjével 9 másodperccel a lefújás elõtt alakította ki a 73-72-es végeredményt.

A címvédõ Lattes Montpellier a hazai veresége után a Bourges otthonában aratott 71-60-as gyõzelemmel egyenlített. Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharcban kedden este lesz a sorsdöntõ harmadik meccs. A Montpellier összességében sima meccsen szerezte vissza a pályaelõnyt, hiszen a félidõben 40-27-re vezettek, majd a negyedik negyedben már 18 egység is volt a különbség. A Bourges elõtt még egy szoros végjáték kialakítására sem nyílt esély. A gyõztes csapatban Sarah Michel 18, míg Geraldine Robert 15 ponttal zárt.

Eredmények

Bourges – Lattes Montpellier 60-71
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-1.

Villeneuve d’Ascq – Charleville-Mézières 73-72
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 a Villeneuve d’Ascq javára.

Hirdetés