Hirdetés
Archivum

A Washington második gyõzelmét aratta az elõszezonban:

:

Hirdetés

Egy mérkõzéssel folytatódott csütörtök hajnalban a WNBA elõszezonja, melyen a Washington Mystics 11 ponttal verte a Chicagót.

Szerda este után csütörtökön is pályán volt a Washington Mystics, mely ezúttal a Chicago Sky csapatát  fogadta. A Chicago az idei elõszezonban már egy gyõzelmet bezsebelhetett, miután kiütötték a tengerentúlon túrázó kínai válogatottat. Ezen az estén azonban már nem volt ilyen könnyû dolguk Pokey Chatman tanítványainak.

Az elsõ 20 percben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, szünetben 34-33-ra vezetett a Washington. Ezt követõen a harmadik szakaszban fokozatosan elléptek a hazaiak és a játékrész végére 10 pont fölé nõtt a különbség. A negyedik etapban mindent megtett a Chicago, hogy felzárkózzon, de amikor 3 perccel a lefújás elõtt 62-48-ra nõtt a különbség, a gyõztes kiléte eldõlt.

A Mystics végül 66-55-re diadalmaskodott. A mérkõzés legjobbja a gyõztes csapatból a 15 pontot és 9 lepattanót szerzõ Langhorne volt. Marissa Coleman neve mellé 18 perc játék alatt 2 pont és 2 lepattanó került.

Eredmény
Washington Mystics – Chicago Sky 66-55

Hirdetés