Hirdetés
USA

A WNBA bajnokát köszöntötték a Ravens – Jets NFL mérkőzés szünetében:

:

Hirdetés

Csütörtökről péntekre virradóra az NFL-ben a baltimore-i M&T Bank Stadionban csapott össze a New York Jets és a Baltimore Ravens. A találkozó szünetében a WNBA-bajnok Washington Mystics játékosait köszöntötték.

Washington és környéke már jelenleg is “District of Champions” elnevezéssel illeti magát. A NHL-ben a Washington Capitals 2018-ban elhódította a Stanley Kupát. A baseball-t tekintve a Washington Nationals lett a World Series 2019-es győztese és számunkra a legfontosabb módon a Washington Mystics a WNBA bajnoka idén. Kicsit nagyvonalúbban kezelve ezt a körzetet, ehhez csatlakozhat a Baltimore Ravens, akik idén az NFL-ben eddig 12 győzelemmel és mindössze 2 vereséggel rendelkeznek.

A térség klubjai igyekeznek összetartani és ennek keretében került sor a WNBA bajnok köszöntésére az éjszakai mérkőzés szünetében. Három játékos, az MVP Elena Delle Donne, illetve Kristin Toliver és Tiana Hawkins vonult fel. Ők névre szóló mezt is kaptak. Érdekesség, hogy közülük Toliver és Hawkins korábban Sopronban is megfordult.

Fotó: Washington Mystics

Fotó: Washington Mystics

Hirdetés