Hirdetés
Archivum

A WNBA sztárjai a Marvel Kapitány Világpremierjén:

:

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a tavasz egyik nagy képregény-adaptációs, szuperhõsös dobásának ígérkezõ Marvel Kapitány címû filmnek nõi kosaras kapcsolata is van. A hétfõi premieren a WNBA sztárjai is tiszteletüket tették.

Fotó: WNBA Fans Nation Twitter

Fotó: WNBA Fans Nation Twitter

A Marvel kapitány fõszereplõje Carol Danvers nevû hölgy, aki egy robbanás után különleges képességekre tesz szert. Idõvel pedig az egyik legerõsebb, legnagyobb hatalmú szuperhõssé válik. A film különlegessége, hogy ez a Marvel Univerzum elsõ olyan mozija, amit teljes egészében nõi fõszereplõ köré építenek.

A WNBA és a Marvel egy korábban kötött együttmûködési szerzõdést megújítva a Marvel Kapitány címû film köré közös kampányt épített, melynek videóját korábban már mutattuk. Ennek a neve “What Makes A Hero”, azaz mi tehet valakit hõssé.

A mozi fõszereplõje Brie Larsen, akinek egy-egy ikonikusnak szánt jelenetét vágtak össze abban a kisfilmben Diana Taurasi, Sue Bird és A’ja Wilson villanásaival. Egy fiatalabb közönséget megcélzó, ugyanakkor fontos üzenetet hordozó kampány ez a WNBA részérõl. Szüksége van ilyenre is a sportágnak.

A hétfõi Világpremieren Chiney Ogwumike, Stefanie Dolson, Renee Montgomery és Essence Carson vett részt. Az alábbiakban egy galériát láthatunk errõl.

Hirdetés