Hirdetés
Archivum

A WNBA sztárjai az NBA All-Star gáláján:

:

Hirdetés

A hétvégén New Orleans adott otthont az NBA All-Star gálájának. Ahogy minden évben megszokhattuk, a WNBA sztárjai ezúttal is megmutathatták magukat a szélesebb közönség elõtt.

Idén nem kapott akkora szerepet a nõi kosárlabda, mint tavaly. Akkor a WNBA indulásának 20. évfordulóján a nõi szakág sztárjait még a vasárnapi fõmérkõzés egyik játékmegszakításánál is a parkettre szólították. Ezúttal Candace Parker, Nneka Ogwumike és Lindsay Whalen az ismert személyiségek mérkõzésén (All-Star Celebrity Game) lépett pályára.

Nneka Ogwumike és Ruth Riley a speciális olimpikonok számára tartogatott programon szerepelt. Sue Bird pedig az NBA Cares Day of Service elnevezésû program keretében New Orleans még nem helyreállított vidékén könnyû szerkezetes családi házak építésénél segédkezett. Az alábbi linkek segítenek egy kicsit közelebb hozni a hétvége történéseit. 

Videó: az All-Star Celebrity Game a nõi játékosok szemszögébõl

Ogwumike, Parker, Whalen Play in NBA All-Star Celebrity Game – WNBA.com – Official Site of the WNBA

Watch highlights of the WNBA stars who played in the NBA All-Star Celebrity Game in New Orleans

Galéria: a WNBA sztárjai az NBA All-Star hétvége programjain

WNBA Stars at NBA All-Star 2017 – WNBA.com – Official Site of the WNBA

Copyright 2017 NBA Media Ventures, LLC | Turner Sports Interactive, Inc. All rights reserved. No portion of NBA.com may be duplicated, redistributed or manipulated in any form. By accessing any information beyond this page, you agree to abide by the NBA.com

Hirdetés