Hirdetés
Archivum

A WNBA sztárjai az NBA All Star gálán:

:

Hirdetés

Ha az NBA All Star gálája szóba kerül, akkor évek óta mutatóba a WNBA meghatározó egyéniségeit is meghívják. Ez idén sem lesz másként, többek között Swin Cash, Tamika Catchings, Candice Wiggins, Marion Jones, Sheryl Swoopes, Katie Smith, Tina Thompson, Lindsey Harding és Ticha Penicheiro képviseli a nõi kosárlabdázókat a los angelesi programsorozaton.

A szerdai nap a kerekesszékes kosárlabdázóké volt, akik társaságában Candice Wiggins és Katie Smith adott át 30 kerekesszéket egy rehabilitációs központnak, ahol a kosárlabdára mint kiemelt sportágra tekintenek. Csütörtökön amolyan egészségnapot tartottak, ahol elsõsorban a fiatalok körében népszerûsítették az egészséges életmódot, itt a WNBA sztárjai, Cash, Catchings, Jones, Swoopes és Thompson mellé még Lynette Woodard, a Harlem Globetrotters elsõ nõi tagja is becsatlakozott. Az esti, magyar idõ szerint péntek hajnali, kerekesszékes gálán pedig Candice Wiggins és Katie Smith lesz a két csapat tiszteletbeli edzõje.

Pénteken kerül sor az All-Star Celebrity Game-re, azaz az ismert személyiségek mérkõzésére, amin Swin Cash és Tamika Catchings is fellép majd. Szombaton Marion Jones dedikálja életrajzi könyvét, míg este a Haier Shooting Stars csapatversenyen a szokásoknak megfelelõen minden hármasnak lesz nõi tagja. A hazai trióban, a Los Angeles-nél Tina Thompson szerepel Pau Gasol és Rick Fox mellett, az Atlantában Coco Miller, a Chicagóban Cathrine Kraayeveld, míg a címvédõ texasiaknál Roneeka Hodges lesz a nõi játékos.

A nõi kosárlabdázókat felvonultató programokról beszámolunk itt a wbasket.hu oldalon!

Hirdetés