Hirdetés
Magyarország

A Zöld csoport hétvégi játéknapjainak legjobb egyéni teljesítményei:

:

Hirdetés

A hétvégén négy mérkőzéssel elrajtoltak az ANB Zöld csoportjának küzdelmei. A VAL-mutatók rangsora alapján összegyűjtöttük a legjobb egyéni teljesítményeket.

A DVTK U23-as csapata 69-64-es győzelmet aratott a Dávid Kornél KA otthonában. A teljesítmény-indexet tekintve Oláh Fruzsina jegyezte a legmagasabb értéket. Egészen pontosan 36-os szerepel a statisztikai lapján: 24 ponttal, 6 lepattanóval és 3 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát. Szintén 36-os VAL-mutatóval zárt Karakó Dorina, aki 23 pontot és 14 lepattannót ért el, amikor a Nyíregyháza 79-55-re legyőzte a Kecskemétet.

A Nyíregyháza együttesében Dobó Lilla is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A statisztikai lapján 30-as VAL-mutató szerepel, 12 ponttal, 9 lepattanóval és 4 gólpasszal zárt. A Dávid Kornél KA ugyan alulmaradt a DVTK-val szemben, de Balsay Rita 30-as teljesítmény-indexet ért el: 19 pontot, 14 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett. A Zsíros Akadémia Kőbánya 65-37-re múlta felül a Tatát. Tálas Lívia statisztikai lapján 24-es VAL-mutató szerepel 14 ponttal és 8 lepattanóval.

Hirdetés