Hirdetés
Archivum

A ZTE közleménye Nagy Dóra és Orsó Viktória távozásáról:

:

Hirdetés

Korábban már hírt adtunk arról, hogy Nagy Dóra az Aluinvent DVTK együttesében folytatja pályafutását. Az irányító távozása után a ZTE NKK is közleményt adott ki, mely az alábbiakban olvasható.

Nagy Dóra és Orsó Viktória a távozók között

A szezon végét követõen és már elõbb is klubunk vezetõségének a legfontosabb feladata volt, hogy elkezdje a 2017/2018-as csapat kialakítását. Gáspár Dávid vezetõedzõnk élõ szerzõdéssel rendelkezve elõbb az idei csapat tagjaival kezdte meg az egyeztetést.

– Nagy Dórát szerettük volna továbbra is Zalaegerszegen tartani és így irányító poszton továbbra is, magyar szinten is meghatározó játékossal rendelkezni. Bánatunkra a fiatal irányító az évzárót követõen jelezte felénk, hogy távozik a csapattól és máshol képzeli el a folytatást. Az õ pótlása nem lesz könnyû feladat.

Fotó: ZTE NKK Sajtóközlemény

Fotó: ZTE NKK Sajtóközlemény

A mai napon kiderült, hogy Nagy Dóra a DVTK csapatában folytatja, a távozó Czank Tímea helyét betöltve. Irányítónk távozása mellett az is biztos, hogy Orsó Viktória sem erõsíti csapatunkat a jövõben, õ ugyanis felhagy a profi kosárlabdázással. Gáspár Dávid elmondta továbbá, hogy a héten minden játékossal elbeszélgetnek és egyeztetnek a folytatásról. Ami biztos, hogy Hegedüs-Õri Györgyivel szóban már megegyeztek és a szezon legeredményesebb játékosával Kirby Burkholdernek is adtak ajánlatot.

-Szeretnénk a csapat magját továbbra is a kötelékünkben tudni, valamint tárgyalunk több fiatal játékossal is, aki szintén erõsítést jelenthetnek a klubnak – tájékoztatott a vezetõedzõ.

Az új szezonban három légiós szerzõdtetésében gondolkodik a szakvezetés, annak függvényében, hogy mennyire sikerül magyarokkal erõsítenünk. Fõleg a palánk alatti játékunk megerõsítése érdekében egy klasszikus ötös centert szeretne igazolni Gáspár Dávid.
 

Hirdetés