Hirdetés
Európa

Abby Bishop a Bologna játékosa lehet:

:

Hirdetés

Az olasz Basket Inside portál részletes összeállítást közült a Virtus Bologna terveiről.

A csonka szezonban újoncként szép eredményeket elérő Bologna már több játékosát hivatalosan is bejelentette.  A hazaiakat tekintve az elmúlt évad keretéből eddig hosszabbított Alessandra Tava, Jomanda Rosier, Rae D’Alie és Elisabetta Tassinari. Új érkező pedig az olasz maghoz Maria Beatrice Barberis és Valeria Battisodo.

A légiósokat tekintve Brooque Williams érkezése már hivatalos, ahogy egy távozót is kommunikáltak,  miután Isabelle Harrison a Ragusa gárdájához igazolt. Várhatóan hosszabbít a horvát Ana-Marija Begic. A Basket Inside portál úgy tudja, hogy magas posztokra Abby Bishop érkezik még, ezzel teljessé téve a külföldiek alkotta különítményt.

Bishop az elmúlt évadban januártól a Gironát erősítette. Igencsak balszerencsés időszak volt a szempontjából. A megérkezése napján öntötte el az özönvíz a város nagy arénáját, ahol a klub is rendezi a mérkőzéseit, illetve az irodái is működtek. Távozásakor pedig a világjárvány szólt közbe. Abby Bishop így mindössze három Euroliga meccsen és öt spanyol bajnokin léphetett pályára. Illetve szerepelt a Spanyol Kupa nyolcas döntőjén.

Bolognában a vezetőedzői poszton is változás történt, Lorenzo Serventi vette át a szakmai munka irányítását.

Fotó: FEB