Hirdetés
Nagyvilág

Abby Bishop kiemelkedő szezonkezdete Ausztráliában:

:

Hirdetés

Vasárnap Ausztráliában a harmadik játékhét végéhez érkeztek a WNBL küzdelmei. A hazánkban is hosszú időt eltöltő Abby Bishop felemás helyzetben van: a pályafutása legjobb szezonkezdetét produkálta, de csapata a Townsville Fire egyelőre nem találja a formáját.

A WNBL legutóbbi játéknapján a Townsville Fire 83-71-es vereséget szenvedett a listavezető Melbourne Boomers-től. Ez volt sorozatban a negyedik vereségük, ami azt jelenti, hogy az első siker idén még várat magára. Bishop 20 ponttal és 6 lepattanóval zárt. A szezon eddigi átlagait nézve pedig 29 perc 50 másodpercet töltött a pályán mérkőzésenként. Ez idő alatt 18.7 pontot, 9.0 lepattanót és 2.3 gólpasszt jegyzett. A WNBL-ben eddig eltöltött 11 szezonja alkalmával az első hónap végén még soha nem voltak ilyen számai Bishop-nak.

Fotó: Townsville Fire

Érdekesség, hogy a Townsville Fire gárdáját erősíti az elmúlt szezont Pécsett töltő Julie Vanloo. A belga válogatott irányítója 24 perc 38 másodpercet tölt átlagban a pályán és 6.5 pontot, 1.3 lepattanót és 3.5 gólpasszt jegyez meccsenként.

Suzy Batkovic visszavonulásával a Townsville Fire csapatánál új időszámítás kezdődött és nagyon úgy néz ki, hogy még nem találtak azt a felállást, amivel a korábbi eredményeiket megközelíthetik.

Fotó: Townsville Fire

Hirdetés