Hirdetés
Archivum

Abdi nélkül a svédek:

:

Hirdetés

Hivatalossá vált, hogy Farhiya Abdi nem lép pályára a svéd válogatottban az Európa-bajnokságon – jelentette be rövid közleményben a svéd szövetség.

A Los Angeles Sparks edzõtáborában tartózkodó Abdi és Lars Johansson szövetségi kapitány csütörtökön egyeztetett egymással telefonon, mely után eldõlt Abdi sorsa. Azt a felek nem zárták ki, hogy az õszi EB-selejtezõkön Abdi a nemzeti csapat rendelkezésére áll.

„Sajnálom, hogy így alakult, de legalább megszületett a döntés és innentõl 100%-osan az EB-re koncentrálhatunk.” – mondta a svéd kapitány, aki a felkészülés harmadik hetében 14 játékossal dolgozik.

Az EB csoportunkban szereplõ svédek vasárnaptól Tarbes városában lépnek pályára egy tornán, ahol a házigazda Franciaország mellett Nagy-Britannia és Litvánia válogatottjával találkoznak.

A svéd válogatott jelenlegi 14 fõs kerete: Kadidja Andersson,, Anna Barthold, Binta Drammeh, Elisabeth Egnell, Elin Eldebrink, Frida Eldebrink, Maria Gültekin, Louice Halvarsson, Danielle Hamilton Carter, Ulrica Holmqvist, Ashley Key, Martina Stålvant, Josefin Vesterberg,Stefanie Yderström.

Hirdetés