Hirdetés
Archivum

Adamecz Lilla az Aluinvent DVTK új igazolása:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy új igazolásként Adamecz Lilla érkezik a csapathoz.

Adamecz Lilla az elmúlt szezonban a Vasas együttesében szerepelt, ahol 32 perc alatt 12.2 pont, 8.5 lepattanó és 2.9 gólpassz volt az átlaga.

Nagyon örültem idén májusban Szabó Tamás megkeresésének. A DVTK szakmai munkája évek óta kiemelkedõ és örülök, hogy az idei szezonban ennek én is a részese lehetek. A fantasztikus diósgyõri szurkolást ellenfélként is nagy élmény volt megtapasztalni, mindent meg fogok tenni, hogy kiérdemeljem a bizalmat és a kitûzött célokat együtt érjük el! Alig várom a szezonkezdetet és, hogy diósgyõri színekben bemutatkozhassam! A lányok közül Czank Timivel a Vasasban játszottam együtt, azóta õ nagyon szép sikereket ért el Diósgyõrben remélem ez velem is így lesz. Hajrá Diósgyõr!” – idézi a kettes-hármas poszton bevethetõ Adamecz Lillát a DVTK közleménye.

Szabó Tamás a DVTK ügyvezetõje így értékelte az új igazolást: „Lillát már régóta figyelte a szakmai stábunk, és most eljött az ideje, hogy a DVTK színeiben folytassa. Sokat várunk tõle, és biztos vagyok benne, hogy rövidesen a válogatott meghatározó tagja is lesz és rengeteg örömet fog okozni a szurkolóinknak.”

Az Aluinvent DVTK keretét jelenleg Horváth Bernadett, Czank Tímea, Tina Jovanovic, Rasheed Rita Gorjanácz Ágnes és immár Adamecz Lilla alkotja a következõ szezonra.

Hirdetés