Hirdetés
Európa

Adományokat vár a Girona:

:

Hirdetés

Igyekszik rendezni a sorokat a spanyol bajnoki címvédő, Euroliga résztvevő Spar Citylift Girona a várost elérő természeti csapás után, mely során a csarnokukat és abban a klub összes irodáját elöntötte a víz.

Nagyon sokan jelezték, hogy segítenének és már a sportvezetőik sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy kidolgozzák azokat a konstrukciókat, amely során a szurkolóik ezt megtehetik. Minap indította el az “Együtt talpra fogunk állni!” kampányt a klub. Ennek részeként 25, 50 és 100 eurós adományokkal segíthetik a híveik a munkát, de természetesen megadtak egy számlaszámot, ahol ennél kisebb vagy nagyobb összegű hozzájárulások is érkezhetnek.

Elérhető lesz a szezon második felére – az évadból hátralévő meccsekre – egy pártolói kártya, amelynek értékéből 10 euró szintén a kármentéshez járul hozzá. A szurkolókat arra biztatják, hogy látogassák meg a klub webshop-ját és vásároljanak termékeket, ezzel is hozzájárulva a költségvetés egyensúlyba hozásához. Ezen felül márciusban lesz egy adománygyűjtő koncert, de ezt a város szervezi. Ez nem csak a női kosárlabdának szól, hanem a Fontajau felújításának és a többi érintett klubnak. Bár a legnagyobb károkat a női kosarasok szenvedték el, de nem szabad elfelejteni, hogy a város teljes sportéletét érzékenyen érintette a helyzet.

Hirdetés