Hirdetés
Archivum

Adományoztak a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia növendékei:

:

Hirdetés

A PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia a hivatalos honlapján adta hírül, hogy több mint száz cipõsdoboznyi adományt juttatott el három baranyai szervezetnek.

Fotó: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia/pvsk.hu

Fotó: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia/pvsk.hu

Forrás: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Több mint száz cipõsdoboznyi adományt juttatott el három baranyai szervezetnek a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia, amelynek növendékei fogtak össze a hátrányos helyzetû családok megsegítésére.

Még december elején hirdetett jótékonysági akciót játékosai körében a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia, annak érdekében, hogy szebbé tegye a hátrányos helyzetben élõ gyerekek ünnepét.

– Már megunt, és sarokba dobott játékok, könyvek, kinõtt ruhák, vagy egy-egy tábla finom csoki hatalmas mosolyt tud csalni olyan gyerekek arcára, akiknek, sajnos, ezekre nem telik. Éppen ezért hirdettük meg az akadémistáink körében jótékonysági akciónkat. Arra kértük játékosainkat, hogy már nem használt, de még jó állapotú játékaikat, könyveiket, ruháikat tegyék egy cipõsdobozba, és adják le csapatuk edzõinél. Várakozáson felül érkeztek felajánlások, több mint 100 doboznyi ajándékot adhattunk át a rászorulóknak. Az ajándékok részint a Pécsi Gyermekotthon lakóihoz, részint a halmozottan hátrányos helyzetû baranyai zsákfalu, Bürüs szegény családjaihoz, részint pedig a fõleg kertvárosi családokat segítõ Mosolymanó Egyesülethez kerültek. Bízom abban, hogy sikerült kicsit gazdagabbá tennünk ezeknek a gyerekeknek a karácsonyát, és örülök annak, hogy ismét megmutattuk: a PVSK egy igazi család, ahol összefogással segíteni tudunk azokon, akiknek erre szükségük van – fogalmazta meg Iványi Dalma, a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója.

Forrás: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Hirdetés