Hirdetés
Archivum

Agnieszka Bibrzycka a Fenerbahcéba tart:

:

Hirdetés

A lengyel sportportálok kész tényként számolnak be róla, hogy Agnieszka Bibrzycka a Fenerbahce együttesét erõsíti jövõre. A zuhanyhíradó szerint a török sztárcsapat Irina Osipova és Anastasia Verameyenka iránt is érdeklõdik.

Bibrzycka a gyermeke megszületését követõen februártól a CCC Polkowice együttesébe tért vissza, ahol a Lengyel bajnokságban a kezdeti nehézségek után 11 pont, 4.9 lepattanó és 2 gólpassz volt az átlaga. A lengyelek klasszisa április közepére egészen jó formába lendült és mivel vállalta a szereplést a válogatottban, a nyári munka alatt fizikálisan is sokat léphet elõre.

A lapértesülések szerint a Polkowicének esélye sem volt arra, hogy megtartsa Bibrzyckát, akit a Wisla Can-Pack Krakow is csábított. A lengyel klasszis megszerzése azt mutatja, hogy a Fenerbahce továbbra is jóval nyitottabb az európai piac felé, mint a nagy riválisa a Galatasaray. A török bajnok helyi lapértesülések szerint az orosz válogatott Irina Osipovával és fehérorosz klasszis Anastasia Verameyenkával tárgyal.

Osipova hét év után hagyhatja el a Szpartak Moszkvát, ahol idén tavasszal a sérülései miatt kevés babér termett számára. A fehérorosz center Verameyenka pedig az orosz bajnokságban harmadik helyet szerzõ, Euroligában rájátszásba jutó Orenburg meghatározó embere volt. A legrangosabb európai kupasorozatban 11.4 pontot, 6.9 lepattanót, 2.2 gólpasszt átlagolt, míg az Orosz bajnokságban 9.4 pont, 7.4 lepattanó és 1.6 gólpassz került a neve mellé mérkõzésenként.

Hirdetés