Hirdetés
Magyarország

“Agresszivitásban, fizikalitásban és magabiztosságban is előrébb tartok”:

:

Fotó: Rónási Márton / PINKK-Pécsi 424

Hirdetés

Az utanpotlassport.hu portál a PINKK Pécsi 424 szekszárdi nevelésű játékosával Vincze Nikolettel készített interjút.

Vincze Nikolett egyéves kölcsönszerződéssel került a PINKK-hez. A 19 éves játékos az interjúban hangsúlyozta, hogy úgy érezte: szüksége van a környezetváltozásra ahhoz, hogy stabil A-csoportos játékossá váljon. Jelenleg  16 mérkőzés után 22.4 perc alatt 8.5 pontot, 1.9 lepattanót és 0.9 gólpasszt átlagol.

A PINKK jelenleg 1 győzelemmel és 15 vereséggel sereghajtó.

“Nyilvánvalóan, nem vagyok elégedett a csapat szereplésével, mindannyian jobbat reméltünk a bajnokság elején, de most már nem szabad az őszi szezon miatt bánkódnunk. Még mindig megvan az esélyünk, hogy ellépjünk az utolsó helyről. Az alapszakaszból is hat forduló van hátra, majd a play-out következik, ott dőlnek el a lényegi kérdések. Ami mindenképpen pozitívum, hogy az elmúlt hetekben már jobb arcát mutatta a csapat. Ráadásul két fontos meccsünk jön a Vasas és a BKG ellen, mindkettőn reális győzelmi esélyekkel.” – mondta a csapat szerepléséről Vincze Nikolett, akit az egyéni teljesítményéről is kérdeztek:

“A saját teljesítményemmel nagyjából elégedett lehetek, nem volt gond a beilleszkedéssel, gyorsan megtaláltam a helyem a lányok között. Mostanra viszonylag stabilan tudom hozni minden meccsen azt, amire képes vagyok, a korábbiakhoz képest jóval kisebb kilengésekkel. Egyértelműen támadásban fejlődtem a legtöbbet, azon belül is főleg kinti dobásban, ugyanakkor a védekezésem is sokat javult. Agresszivitásban, fizikalitásban és magabiztosságban is előrébb tartok most, mint fél évvel ezelőtt.”

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA olvasható.

Fotó: Rónási Márton / PINKK-Pécsi 424

Hirdetés