Hirdetés
USA

Aho Nináék sorozatban a 10. sikerükért küzdenek:

:

Hirdetés

A Duquesne Aho Ninával a soraiban a Kennesaw State Owls ellen lép pályára. Sorozatban 10. sikerét szerezheti a csapatuk.

A Duquesne drámai meccset nyert legutóbb, miután a negyedik negyedben 11 pontos hátrányból mentették hosszabbításra a Saint Francis elleni találkozót. Laia Solé 38 ponttal rekordot állított fel, amióta Dan Burt a vezetőedző, még egyetlen játékos sem szerzett ennyi pontot egy mérkőzésen. A Duquesne ráadásul hat idegenbeli sikernél tart, amivel holtversenyben a második a UConn (6-0) és a Loyola Chicago (6-0) együttesével. A Divízió I 348 csapatából mindössze a Cleveland State gyűjtött több idegenbeli győzelmet.

A Duquesne esetében továbbra is nagy erősség, hogy hatan átlagolnak 7.2 pont és 13.7 pont között a keretből. Ez a remek összhang sokat ér és komoly erőről árulkodik. Nem véletlen, hogy az ESPN különböző összeállításaiba is bekerült a csapat. A Kennesaw State Owls szakmai programjával még nem találkozott a Duquesne. Az Atlantic Sun Konferencia az otthonuk és jelenleg 5/4-es a mutatójuk.  Alexis Poole személyében van egy nagy tehetségük, aki szép jövő előtt áll, de nem legyőzhetetlen riválisok.

Fotó: goduquesne.com

Hirdetés