Hirdetés
Archivum

Ajánló: az Universiade válogatott csapatkönyve:

:

Hirdetés

Szerdán letette az esküt az Universiadéra utazó küldöttség. A Nápolyban szereplõ magyar egyetemi válogatott csapatkönyvét az alábbi linken keresztül online is átböngészhetõvé tette a Magyar Egyetemi – Fõiskolai Sportszövetség.
.

A csapatkönyv elérhetõ ITT

A magyar válogatott a hét elején Romániában vívott két felkészülési mérkõzést. Mindkét találkozóját megnyerte a csapat, melynek ezt követõen a szakmai stáb ismertette a 12 fõs utazó keretet. Nápolyban Aho Nina, Szücs Réka, Bach Boglárka, Szücs Lilla, Doktor Anna, Török Ágnes, Kováts Gabriella, Kuttor Enikõ, Kaposi Pálma, Benke Sára, Kovács Vanessza és Tóth Tíme alkotja majd az együttest. A csapatkönyvbe még a 14 fõs bõ keret került.

A szerdai ünnepélyes köszöntõ után a lányok csütörtökre szünnapot kaptak és a szombati elutazás elõtt pénteken még két edzés szerepel a programban Pasaréten. A magyar válogatott az Universiadén július 3-án, szerdán mutatkozik be 13 órától Csehország ellen. Másnap 17 óra 30 perctõl Japán lesz a rivális, majd a csoportkört július 5-én, pénteken 10 óra 30 perctõl Ukrajna ellen zárjuk.

Hirdetés