Hirdetés
Archivum

Ajánló: Krivacsevics Dragoljub portré a Vasas honlapján:

:

Hirdetés

A Vasas hivatalos honlapján új portrésorozat indult “Vasas Arcok” címmel. Ennek részeként hosszú interjút olvashatunk Krivacsevics Dragoljubbal, a nõi kosárlabda szakosztály szakmai vezetõjével.

Fotó: Vasas SC/vasassc.hu

Fotó: Vasas SC/vasassc.hu

“Úgy érzem, bár ez a legnehezebb, de a legszebb munka is, amit itt végezhetek. Elkezdeni sokszor a nulláról egy lánnyal a munkát, majd folyamatában látni az elõrelépést, az eredményességet és fejlõdést, ennél szebbet nem tudok elképzelni. Nagyon büszke vagyok például a jelenlegi felnõttcsapatunkra, hiszen szinte kizárólag saját nevelésû gyerekekkel állunk helyt az élvonalban, vertünk meg négy-öt légióssal felálló csapatot, és versenyben voltunk az utolsó pillanatig a felsõházért, ami a szezon elõtt nem volt kimondott cél. Sokan gondolják, hogy mondjuk a férfi A-csoportban nagy siker egy dobogó vagy egy bajnoki cím, de mindenki tudja, hogy ez legnagyobb részben a légiósok megfelelõ kiválasztásán múlik. Ha nincs jó légiós, a munka is ugrik, itt, a Vasasban viszont folyamatosan dolgozhatunk, nevelhetünk mindenfajta kényszer nélkül.” – olvasható az összeállításban, mely teljes terjedelmében ITT érhetõ el.

Vasas Hírek – Krivacsevics Dragoljub: „A legfontosabb, hogy nagyon szeress kosarazni”

VASAS-ARCOK – Új portrésorozatot indítunk, amelyben azokat a személyeket mutatjuk be a Vasas családból, akik a frontvonal mögött háttéremberként vagy éppen vezetõként tesznek évek vagy évtizedek óta a Vasas különbözõ sportágainak sikereiért. Õk is a Vasas arcai. Elsõként Krivacsevics Dragoljubbal, a Vasas Akadémia nõi kosárlabda-szakosztályának szakmai vezetõjével beszélgettünk.

Hirdetés