Hirdetés
Archivum

Akkreditált továbbképzés kosárlabdaedzõknek Pécsett:

:

Hirdetés

Június 16-án és 17-én a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia szervezésében akkreditált edzõi továbbképzésre kerül sor Pécsett. A szervezõk felhívása olvasható az alábbiakban.

Forrás: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Idén is megszervezi akkreditált edzõi továbbképzését egyesületünk kosárlabda akadémiája. Nemzetközi elõadók, tartalmas szakmai és szabadidõs programok június 16-17-én, Pécsett.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által akkreditált edzõtovábbképzést tavaly nyáron tartotta meg elõször a PVSK, amely az egy évvel ezelõtti rendezvény sikerén felbuzdulva az idei esztendõben is megszervezi a kétnapos szakmai programot. A PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia szervezésében 2018. június 16-17-én a Lauber Dezsõ Városi Sportcsarnokban adnak találkozót egymásnak a kosárlabda szakemberek, akik mindkét napon tartalmas és színvonalasnak ígérkezõ programon vehetnek részt.

– Igyekeztünk úgy összeállítani a programot, hogy abban mindenki megtalálja a számára hasznos ismereteket: lesz szó a védekezésbõl támadásba történõ átmenetrõl, egyéni képzésrõl, B3×3-ról, képességfejlesztésrõl és a hatékony védekezésrõl. Idén újítunk abban is, hogy nemzetközivé tesszük az elõadói kart, hiszen a hazánkban jól ismert, és elfogadott szaktekintélynek számító, nõi Euroliga-ezüstérmes Roberto Hernandez mellett a KK Zagreb junior csapatával korosztályos Euroligát nyert Andrej Tesla is tart két-két elõadást a remélhetõleg újfent szépszámú közönségnek. Rajtuk kívül az U18-as B3×3-as leány csapattal az Ifjúsági Olimpiára kijutó Földi Attila, a Szolnok U20-as csapatával a bajnoki dobogóról éppen lemaradó Szarvas Gábor és a mozgásminta javításának szakértõjeként Bodó Dávid tart majd elõadást. A tavaly már megismert módon az elsõ nap végén megint lehetõséget biztosítunk a kötetlen beszélgetésekre, amihez egy finom vacsorát és két B3×3-as szabadtéri pályát tudunk felkínálni. Bízom abban, hogy a hasznosnak és informatívnak ígérkezõ szakmai programra sokan lesznek majd kíváncsiak, idén olyan programot állítottunk össze, ami párját ritkítja a régióban – mondta el Máté János, a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia igazgatója.

Hirdetés