Hirdetés
Archivum

Alakul az Euroligába visszatérõ CCC Polkowice kerete:

:

Hirdetés

Az UNIQA Sopron csoportjába nyert besorolást az Euroligába 2013 után visszatérõ CCC Polkowice. A lengyel csapat kerete a héten tovább bõvült.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Polkowice együtteséhez fõtámogatóként visszatért a CCC lengyel cipõdiszkont-óriás. A csapat a napokban mutatta be az új centerét, a horvát válogatott Marija Rezant. A 188 cm magas játékos Törökországból érkezik a lengyel csapathoz, legutóbb az Euroligában a Salamancával játszott.

Rezan mellett új igazolás egy belga irányító Noemie Mayombo, aki az oroszországi Krasznojarszk játékosa volt. Visszatér a klubhoz az orosz Valeriya Musina. Minden túlzás nélkül állítható, hogy Musina a 2010-es évek elején a klub legnépszerûbb légiósa volt.

Érkezik a polkowice-i együtteshez két WNBA játékos Isabelle Harrison a Phoenix Mercury centere és Brittany Boyd a New York Liberty keretében szereplõ 1-2-es poszton bevethetõ játékos.

A klub honlapján szereplõ összeállítás szerint a lengyel magját a Polkowice megtartja, marad a válogatott Magdalena Leciejewska, illetve a tavalyi keretükbõl ismert játékosok, mint Angelika Stankiewicz, Ewelina Gala, Natalia Bucyk és Marta Urbaniak.
 

Hirdetés