Hirdetés
Európa

Alba Torrens a szezon döntő részében játszhat:

:

Hirdetés

Az orosz rsport.ria.ru portál közölt egy összeállítást az UMMC Jekatyerinburg három sérültjéről, köztük Alba Torrens-ről.

Az orosz lap megszólaltatta Maxim Ryabkov-ot, az UMMC Jekatyerinburg klubmenedzserét. A sportvezető elmondta, hogy Alba Torrens még a válogatott szünet előtt edzésbe állhat. Jelenleg az utolsó felülvizsgálat leleteit küldték el a spanyol válogatott csapatorvosának. Ennek tanulmányozása után alakulhat ki a visszatérésének pontos menetrendje.

“Jelenleg semmi biztosat nem mondhatok, csak annyit, hogy a szezon döntő részében számíthatunk rá. Semmit nem akarunk erőltetni. Problémák voltak a térdével, ami 2012-ben súlyosan megsérült. Kisebb kellemetlenséget tapasztalt. Megelőző jellegű beavatkozás volt.” – fogalmazott a sportvezető a májusi műtéttel kapcsolatban.

A Jekatyerinburgnak Torrens mellett még két sérültje van. Tatiana Petrushina tavasszal szenvedett keresztszalag-szakadást. A rehabilitációját tölti és az új év kezdete előtt december végén térhet vissza. Natalia Vieru szintén sérült, esetében a napokban végzett MRI vizsgálat részletes értékelésére várnak.

Fotó: basket.ugmk.ru

Hirdetés